10.6.11

Vogue Türkiye Haziran

Vogue Türkiye,son birkaç sayıdır beni pek doyurmuyordu ama Haziran sayısını (geç de olsa)elime alıp sayfalara şöyle bi göz gezdirdiğimde yine bomba gibi bi sayının beni beklediğini anladım.Vogue Stil'in her sayfasını keyifle okudum.Vogue Bakış desen hakeza..'Bana Mahallen Hakkında Bir Sır Ver' bölümü hangi yaratıcı zekanın ürünüyse,'Stil Sahibi Seyahatler' köşesini hangi eller hazırladıysa hepsini tebrik etmiyorum,hepsine teşekkür ediyorum..

'Dışınızdan Biri' çekimi..adını okuduğumda 'o da neymiş yahu' demiştim ama içeriğe ve fotoğraflara baktığımda ağzım bu kez şaşkınlığım sebebiyle açıldı.üstelik geçen ay zar zor bitirdiğim dergi,bu ay diğer sayılara göre daha ince.en azından gözüm korkmuyor.

son olarak dergiyle beraber verilen erkeklere özel ek de ayrı bi güzel olmuş.emin olun onların da Vogue tarafından beslenmeye ihtiyaçları var.(bu arada Jon Kortajarena büyük ve mükemmel bi sürpriz oldu)

uzun lafın kısası bu ay alınacaklar listenizin bi kenarına da Vogue Türkiye'yi iliştirirseniz iyi edersiniz :)

3 yorum:

apollo boy dedi ki...

mayıs ayı sayısı cidden çok sıkıcıydı. nisanı şimdi tam hatırlamıyorum ama hadi neyse o kapak çekimi bile yeterdi, ama mayıs cidden sıkıcıydı, dergiyi bitirdiğimde haziran sayısı geçmişti bile elime.

ama haziran bomba sayı olmuş. büyük ada çekimi, kapak çekimi, erkek mekanarı çekimi, yiğit'in yazısı, sema kaygusuz yazısı, adalar nostaljisi. mikemmel.

Peaceinwonderland dedi ki...

Beni çok çekmemişti haziran ayı kapağı ama alışkanlık yaptığı için aldım bu ay.Aldığıma pişman etmediler.İçerisindeki çekimler arşivlik resmen. Dışınızdan biri çekimi iyi kurgulanmış bir çekim olmuş Sevdim.
Ayrıca erkek sayısı çok zayıf!!. Vogue'a yakışmamış. Ih
<3

newyorkglazer dedi ki...

kesinlikle james.bu ay hoplaya zıplaya alıcam elime dergiyi :D
ben her ay alıyorum valla,kapağa bakmadan :D ve kesinlikle çekimler bomba.ama ben vogue erkek'i de beğendim göz attığım kadarıyla.