25.5.09

09 Yazı Trendleri 1 :)

Neon Renkler

Sezonun tartışılmaz bir numaralı trendi,bu benim fikrim tabi.80’ler tarzının vazgeçilmez parçası neon renkler bu yaz dolaplarımızdan eksik olmayacak gibi.geçen senelerde kendi kendime soruyodum insanlar neden 80’lerin tarzını hafife alıyo diye bu sene modacılar da benim gibi düşünmüş olcak ki ucundan da olsa 80’lere dönüş yapmışlar.lafı fazla uzatmadan bu trendi nasıl uygulamanız gerektiğinden bahsedeyim.
Neon renkli parçalar iddialı ve dikkat çekici oldukları için aynı anda alt ve üstte kullanılmamalı bence.hatta direk neon rengin kullanılmasındansa düz renk fonda(beyaz,siyah vs.) kullanılmış desenler çok daha hoş.üstelik fazla iddialı olmadan trend bi görünüm yakalamış oluyosunuz.eğer tişörtlerde canlı renklerden hoşlanmıyosanız altınıza giyeceğiniz neon renkli ürün kesinlikle tayt olmalı onun dışında pantolon,kapri vs. tarzı şeylerde sakın denemeyin.hatta mümkünse taytı da denemeyin çok çocuksu olur sanki :D
Gelelim aksesuarlara;ayakkabılarda neon renkli sandaletler favorim.bu sandaletlerin bronz tende mükemmel durduğu açık ve net bi gerçek!bu tür ayakkabıları yine yukarda söledğim gibi düz renk fonda neon baskıların bulunduğu eğlenceli tişörtlerle kombinleyebilirsiniz.Takılardaysa ne kadar iddialı olursanız o kadar iyi.Özellikle Andy Warhol tasarımı Blank saatler hem fiyat olarak uygun hem de bronz tende en az neon sandaletler kadar ışıldar :D yine saatlerden gidiyo gibi olucam ama Toywatch’un ürünleri de çok hoş görünüyolar tabi onların fiyatları Blank’ten biraz fazla :D plastik bileklikler,çerçeveleri bu renklere sahip gözlükler ve fularlar da bunlara alternatif olabilirler.

Safari Stili

Bu sezondaki nude trendine oldukça yakın bi stil.renkler genelde pastel ve krem-kahverengi arasında gezinen tonlar.bu trendi uygulamanın en güzel yoluysa tulumlar...casual bi görüntü için alt kısmı şort ve üst kısmı yarım kollu,şık bir görüntü içinse ayak bileklerinize gelen uzunluğuyla straplez veya askılı modelleri kullanmak kazançlı.tulum dışında mini şortlar ve kaprilerle de bu tarzı yakalamak mümkün.üstler için ise yapacak pek bir şey yok tercihler ya tek parça tulum ya da cepli gömleklerden yana kullanılmalı J bunlar dışında kolsuz,diz uzunluğunda,belden kemerli elbiseler de bu sezon tercih edilen ürünler arasında.
Aksesuarlarda ise tahta bilezikler,gladyatör sandaletler,safari şapkaları,koyu kahverengi tonlarında kemerler kullanılabilir.

Devamı gelicekkkkk :)

2 yorum:

imagine! dedi ki...

yaşasın moda! :D bu yazı gerçekten gençlik kokuyor özellikle neon modasında.. indie gençlik harekete geçti ama bu harekkette sadece indie dinleyenler(ben gibi) oturacak :D
eline sağlık.

newyorkglazer dedi ki...

eheh teşekkür ederim Merve'ciğim.Indie severiz ya :)