20.3.10

Sinem Van Der Woodsen?

evet millet sıkı durun! çoğunuzun sıkı takipçisi olduğu 'Gossip Girl' dizisi Türkiye'ye uyarlanıyor! yapımcılığını Tim's Production'ın üstlendiği dizinin bize uyarlanmış halinde konu,Etiler gençlerinin hayatı olacak.dizinin başrolü olan 'Serena' karakterini ise Sinem Kobal canlandıracak.daha önce röportajlarda artık gençlik dizilerinde oynamayacağını bildiren oyuncunun bu dizide oynama kararı açıkçası beni şaşırttı.
adı kulislerde 'Küçük Sırlar' olarak geçen dizinin oyuncu seçmeleri sürüyor.asıl merak ettiğimse 'Blair'ı kimin oynayacağı..aslına bakarsanız tümünü merak ediyorum,Sinem Kobal'a pek şaşırmadım ama diğer karakterler için bir tahmin bile yürütemiyorum.

uzun lafın kısası tüm dünyada her bölümüyle sansasyon yaratan dizinin Türk uyarlamasını dört gözle bekliyorum.bakalım senaryo nasıl düzenlenecek..

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Sinem Kobal mı? =/

newyorkglazer dedi ki...

evet.bakalım nasıl olucak :D

apollo boy dedi ki...

blogumda haftalar önce yer vermiştim bu konuya, ve de sinem kobalin oynayacağı konusundaki kehanetleri ileri srmüştüm :P ne yazık ki doğru çıktı :(

newyorkglazer dedi ki...

ben görmemişim ya.post çalma olayına alerjim var zaten.sinem kobal'da serena'yı görebiliyorum ama biraz daha nası diyim..bilemedim.ama serena kadar cool olamaz.bu su götürmez bi gerçek :D

apollo boy dedi ki...

yok canım yanlış anladın beni, post çalmak gibi bişey ima etmek aklımın ucundan bile geçmedi, sadece bu tür bişey ben de yazdım, istersen bak demek için yazmıştım onu. :)))

Ire dedi ki...

bence tüm oyuncuları 30 yaşına gelmiş insanlardan seçicekler koskoca emre altuğ nun lise öğrenicisini oynadığı görülmüş bir şey hatta arka sıradakiler cast ından bahsetmek istemiyorum bile..:)

newyorkglazer dedi ki...

özür diliyorum sayın james mayer :)
daqueen,evet kesinlikle en büyük korkularımdan biri o..adam gibi olsa keşke.