5.5.10

Why Don't You Love Beyoncé?

Beyoncé,'I am..Sasha Fierce' albümünün bonus track'i olan 'Why Don't You Love Me'ye klip çekti.klipte 60'lı yıllardan esinlenilmiş(bizim türk filmlerini aratmıyor sanki,izleyince göreceksiniz :)).
Beyoncé just made a video for 'Why Don't You Love Me'(bonus track from her latest album).she inspired by 60s in this video.
Lady GaGa'yla çalışmaya başladığından beri onun yanında görünüm bakımından sönük kalmamak için olsa gerek marjinal olma adına epey bir kastığını farkettim.ama ne yazık ki edinmeye çalıştığı Betty Page görüntüsü beni yordu artık..bir an önce 'Beyoncé' olsa çok daha güzel olacak çünkü doğal hali ona çok daha yakışıyor bence.böyle emanet bir tarz gibi durmuyor en azından.
as u can see she tries different sence of styles since she started to work with Lady GaGa but i'm just tired of her desire to imitate Betty Page.i think that she must be 'Beyoncé' again ain't no other woman.
klibe geri dönersek;eğlenceli ve farklı bir çalışma olmuş ama dediğim gibi eski Beyoncé'yi özledik..herkes kendi kulvarında yarışmalı..
by the way i think this video is so funny.enjoy :)

iyi dinlemeler :)

PS:Dolce&Gabbana'sı pek yakışmış.

PS:I like her Dolce&Gabbana.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

newyorkglazer, hiç bi biçime kalbini kırmak ve seni üzmek istemem; ama yazılarının ingilizce çevirilerine özen göstermelisin. yoksa komik duruma düşüyosun. veya hiç ingilizce yazmamak da bi çözüm olabilir.
X

newyorkglazer dedi ki...

yazıların aynısını geçirmem mümkün değil.bi hatam varsa ingilizce ayrı olarak okuduğunuzda onu söylerseniz çok müteşekkir olucam.şimdiden teşekkürler :)