5.12.10

'HAL' L Y' E' AH


Avrupa Yakası'ndan tanıdığımız Türkiye'nin kızıl bombası Hale Caneroğlu,dizide ve klüplerde söylemekten usanmış olacak ki ilk stüdyo albümü olan 'İçimde Saklısın'ı 25 Ekim'de piyasaya sürdü.
we know Hale Caneroğlu from Turkish serial 'Avrupa Yakası' and also we can call her 'hot redhead of Turkey'.I think that she is tired of singin' on TV or in clubs so she released her first studio album 'İçimde Saklısın' on 25th of October.
albümün çıkış parçası olan 'Mükemmelim'e bildiğin neşeli bi klip çekmişler,nam-ı diğer Yaprak her zamanki gibi hoplayıp zıplıyor ordan oraya..
the first single 'Mükemmelim' has a funny video.Hale is jumping right to the left,left to the right lol.
şarkı,Aysel Gürel'den,söylemesi Hale'den.albümün tarzı içinse 'elektro' benzetmesi yapılmış.'Mükemmelim'den az çok sezdim ama Türkiye'de ne zaman bizi tatmin edecek bi elektronik albüm yapılacak gerçekten merak ediyorum.
this song is written by Aysel Gürel(R.I.P) and I heard that this album is electronic but I really wonder when will we listen good sence of electronic in Turkey..
ayrıca bi duyuma göre albümde 'Neh Nah Neh' cover'ı varmış,Avrupa Yakası'nda dinlemekten bıkmıştık ama olsun be Hale ahah.
oh and also there is a 'Neh Nah Neh' cover in 'İçimde Saklısın'.dear Hale,I think we're tired of listening it on TV but anyways I wan to say ALRIGHT to this album.good luck!


P.S:çoraplarına bayıldım!
P.S:I love her socks!
P.S2:2:38-3:06 arasında şarkı çok güzel gitmiyor mu?
P.S2:isn't it really good to listen this song between 2:38-3:06?

Hiç yorum yok: