12.10.11

Victoria's Secret 2011

Victoria's Secret sadece bir iç çamaşırı defilesi olmaktan çıkıp,Barbie'den hallice modelleri,front-row'u ve   defilede performans sergileyen sanatçılarla dillere düşmüş durumda.
malum her yılbaşı gecesi elimizde patlamış mısırlar,çerezler,kolalar;televizyonun karşısına geçip "bunlar insansa ben neyim ulaaan?!" şeklinde hönkürüyoruz kızlar olarak...ablacım bak hele,cevap basit,elindekilere sor onlar söyler sana...
her neyse.
iç geçirmeler artık adet haline geldiğinden,bize nasip değilmiş çorumuza çocuğumuza inşallah deyip genlerimize küfrediyoooor ve gecenin tadını çıkarmaya devam ediyoruz.
bu seneki VS,özellikle benim için müthiş bi şov olacak.neden diyor gibisin;ablacım bak hele,cevap basit:VS podyumunda Kanye West ve Maroon 5 sahne alacak!!1! holle de holle.
lafı daha fazla uzatmayıp gece için geri sayıma başlıyorum ben;sen de mısırları patlat.80,79,78...
this year we'll watch amazing Kanye West and faaaaaaaaaaabolous Maroon 5 on VS show.I'm so happy right now and can't wait for it.I'm about to start the countdown,would you mind if I wanted you to pop some corn? 80,79,78...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Maroon5 varsa olay bitmiştir =) Ha tabi VS angels ı saymıyorum :P

newyorkglazer dedi ki...

Ayyyyynen :)

Modagrafya dedi ki...

VS defileleri bir numaradır, bir iç çamaşırını sunulabilir hale getirmeyi en iyi başaranlardır VS yetkilileri, defileyi heyecanla bekliyorum ben de:)

newyorkglazer dedi ki...

ayyyy çok heyecanlı cidden :)