28.6.09

aldatan erkek mi aldanan kadın mı?

şimdi bu yaşta bu konulara girmek belki geresiz ama erkek ergenlerin şu belaltı zihniyeti hangi yaşta var allah aşkına? :D
aptal bi şekilde her kızı elde ederim hepsi de verir egosu var ya..bitiriyo beni.kızlarımız da bi o kada süzme,hepsi de haklı çıkarıyo bu arkadaşları sağolsunlar.herkes bi garip olmuş,her ay sevgili değiştirmeyen insana uzaylıymış gibi bakıyolar(!) e haliyle normal olanlar da sapıtıyo.
her neyse konuyu dağıtmıyım fazla..şöyle ki daha bugün karşılaştım bu olayla bi x şahsı y ve z şahıslarını aynı anda götürmeye çalışıyo,y ve z aptal değil ya farkediyolar bi yerde..sonra da x inkar ediyo falan filan.günümüzde herşey böyle yürümüyo mu? herkes 2-3 kişiyi aynı anda idare edip hangisiyle ne olursa düşüncesiyle atlamıyo mu her gördüğüne? işte bu da böle bişi biriyle çıkarım,öbürüyle bilmemne yaparım...bu noktadan sonra zaten ister erkek aldatsın,ister kadın aldansın(ki genelde bu oluyo,bizim erkeklerimiz zeki) bundan ders alması gereken insanlar aksine daha beter bi hale getiriyolar durumu..
neyse kızlar size bişi söliyim mi siz hiç yormayın kendinizi..dünyanın en güzel kadını seçilen Angelina Jolie bile bi ''hödük'' tarafından aldatılıyorsa(üstelik çocuk bakıcısıyla) ben bişi demiyorum artık.
aldatan erkek zamanı gelince aldanır da,karma diye bişey var di mi? ;)

Hiç yorum yok: