8.2.10

This is How Alexa Does!

This Is How ... Does! yazılarıma epeydir ara verdiğimi farkettim ve Alexa Chung'ın stilini ele alarak kaldığım yerden devam etmeye karar verdim :)
önce kendisi hakkında ufak ufak bilgiler verelim..Alexa 1983 yılınca Çinli bir baba ve İngiliz anneden dünyaya gelmiştir.ailenin en küçük çocuğu olan Alexa'nın 2 abisi ve bir de ablası var.modellik hayatı 16 yaşında keşfedilerek Storm Model Management isimli ajansa getirilmesiyle başlamıştır.başlarda gençlik dergilerine poz veren Alexa gitgide kendini geliştirmiş ve moda dünyasının önemli isimlerinden biri olmayı başarmıştır.günümüzdeyse modelliğin yanı sıra MTV'de 'It's on With Alexa Chung' isimli bir program sunmaktadır ve duyumlara göre gayet de başarılıdır.gelelim stiline.Alexa'nın kaygısız bir şıklığa sahip olduğu su götürmez bir gerçek..tarzının anahtar parçalarıysa çizgili tişörtleri,kolyeleri,yüksek belli mini etekleri,yine yüksek belli jean şortları,opak çorapları,kruvaze ceketleri ve desenli elbiseleri..
bizi onun tarzını uygulamaya itense abartıdan uzak,uygulaması basit ama yeterince stylish olması.
yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi dikkat çeken payetli bir etekle,vintage görünümlü salaş bir tişörtü kombinleyerek,ikisini ayrı ayrı kullandığınızda elde edemeyeceğiniz sükseyi yakalayabilirsiniz.
üstteki resimde anahtar parçalara rastlıyoruz.yüksek bel jean şort ve opak çorap..dolaplarımızın kurtarıcısı niteliğindeki beyaz gömleği bir kurdaleyle hareketlendiren Alexa üzerine blazer giymiş ve anahtar parçalarını ekleyerek basit parçalarla şık olmayı başarmıştır.
bu resimde de anahtar parçalar görmekteyiz.yüksek belli mini etek,opak çorap ve kruvaze ceket..Alexa ceketini içine birşey giymeden kullanmış.bisiklet yakalarda bunu uygulamak daha kolay.kıyafetlerinde hakim renk olan lacivert'in yoğunluğunu biraz kırmak içinse gri süet bir çanta tercih etmiş.
çizgili tişörtlerin onun gardrobunda önemli bir yere sahip olduğunu söylemiştim..bu sefer çizgili tişörtünü üzerinden nadiren çıkardığı vintage jean şortuyla kombinlemiş ve ankle bootlarıyla görünümünü tamamlamış.
kendine özgü görüntüsüyle genç kızların yeni stil ikonu haline gelen Alexa'nın ismini daha çok duyacağız.kulakları alıştırsak iyi ederiz :)
sevgiler

Hiç yorum yok: