25.3.11

Maroon 5's 24 Hour

Coca Cola,Maroon 5'ı fanlarıyla buluşturacak mükemmel bi projeye imza attı geçtiğimiz günlerde..'Maroon 5's 24 Hour Session' isimli etkinlikle Maroon 5 fanlarının Twitter üzerinden,grubu 24 saat içinde bi şarkı yazmak için yönlendirmeleri amaçlandı,bana soracak olursanız gayet başarılı da olundu :)
grup 24 saatliğine stüdyoya kapandı,fanlardan gelen 'ilham'larla mü-kem-mel bi şarkı yazdı.üstelik 24 saatin sonunda(o kadar yorgunluğa rağmen) yine Twitter'da 'Never Gonna Leave This Bed' ve 'Sunday Morning' arasında yapılan oylamada galip çıkan 'Sunday Morning'i canlı canlı sundular biz fanlara..
ve asıl mesele Adam Levine'ın son dakikalarda bile hâlâ yakışıklı olmasıydı bana kalırsa :P tabi diğer grup üyelerinin sempatikliğinden bahsetmiyorum bile.ÇOK SEVİYORUM MAROON 5'I YAHU!
son olarak şarkının 1 Nisan'da bu adresten ücretsiz indirilebileceğini de belirteyim ve sazı,sözü ne varsa gruba bırakayım.hanımlar beyler;karşınızda MAROOOOOOOOON 5!
I think that you heard about Coca Cola and Maroon 5's project 'Maroon 5 24 Hour Session'..Maroon 5 wrote a brand new song with their fan's twits in 24 hours.I love the song.
and you know what Adam is so damn hot after that whole 24 hour! omg.and the other members are sooooooooooooooo sweet too.LOVE THEM!
lastly you can download the song for free on the 1st of April from here.

Hiç yorum yok: