30.6.12

Mudo FTS64'le "Best Of The Fest"!

size bi önceki postta bahsettiğim Mudo etkinliğini dün Fanta Fest. kapsamında gerçekleştirdik.ALL, editörleri Manolya,Kübra;PR Seda ve Pazarlama Müdürü Leyla Hanım'la çok keyifli saatler geçirdik.ekibin diğer isimleri sunucumuz Emre,fotoğrafçımız Metin ve diğer Mudo çalışanlarını da unutmamak lazım...
gelelim dün festivalde neler olduğunaaaa.

saat 4'te kapıların açılmasıyla konser alanına koşturan coşkulu(!) kalabalığı gören Emre,azılı fanlarla biraz uğraştı.Emre'nin bu neşeli hallerini gören kalabalık yavaş yavaş Mudo'nun kapsama alanına girmeye başladı ve eğlencede bu noktada start aldı.ilk yarışmacılar kıyafetlerini seçerken Emre,kalabalık bir gruba eğlenceli oyunlar oynattı.oyundan sağ salim çıkan kişilere de çeşitli hediyeler verildi.bu sırada yarışmacılar çoktan kombinlerini hazırlamış,Metin'e poz vermeye başlamışlardı bile.
ilk yarışmacılar arasından finalistler seçildi ve finalistler arasından 2 kazanan belirlendi.kazananlara Mudo'dan sürpriz hediyeler verildi.yarışmacılar arasına ben de çaktırmadan kaynadım.işte gün boyunca Mudo FTS64 ürünleriyle çekilen fotoğrafım.

bu güzel gün için Mudo FTS64 ekibine sonsuz teşekkürler.kimbilir belki yakın zamanda tekrar buluşuruz.beklemede kalın :)

1 yorum:

Selen's style dedi ki...

Hemen takıbe alıyorum.
Banada beklıyorum

selensstyle.blogspot.com