25.2.11

'Live It Up' with Turkey on Eurovision!

56.Eurovision Şarkı Yarışması bu sene Almanya'da yapılıyor bildiğiniz üzere..bizi temsil edecek isimse Türk rock müziğinin önemli gruplarından Yüksek Sadakat.
ilk duyduğumda 'haydaaa,TRT yapma bunu bize'msi bi tepki vermiştim.sonra düşündüm,taşındım ve Manga'da da aynı tepkiyi verdiğimi(her ne kadar Manga'nın daha avrupai bir sounda sahip olduğunu düşünsem de) ve bi miktar da haksız çıktığımı hatırladım.
her neyse belki görenleriniz olmuştur,yaklaşık 1 saat önce TRT Ana Haber Bülteni'nde şarkı ilk kez yayınlandı.ben de dinledim hatta bu yazıyı yazarken de dinlemeye devam ediyorum..şarkı hakkında yorumuma gelirsek;'lanet olsun biliyodum böyle olacağını' demişsem de şarkıyı zamanla seveceğime yürekten inanmaktayım.ama ama ama;TRT,Eurovision komitesini a-ci-len değiştirmeli.birileri bu gidişe dur demeli :D yani Lordi'nin 1.liğinden beri tüm Avrupa ülkeleri yarışmada rock'a abandı diye biz de bunu yapmak zorunda değiliz..farkındaysanız ipi göğüsleyen de hep pop şarkılar oluyor(farkındaysanız dedim ama eğer fark edilmiş olsaydı şu an dert yanıyor olmazdım :D).uzun lafın kısası yıllardır Eurovision yolları diye diye ağlayan Hande Yener'i tarzını kaybetmeden önce yakalayamadınız,bari sürekli kulislerde adı geçen Atiye'yi kaçırmayın..
önümüzdeki sene bi güzellik yapıp bizi ŞAŞIRTIN.
here you are,our song for 56th Eurovision Song Contest..I think I can love it but surely it will take time :D
and alsoo I think we must get over that 'rock' obsession,we've got lots of talented pop singers.so why don't we let them to show the fantastic music taste that we have? please wake up TRT!
şarkının tamamını TRT'nin sitesinden(tık tık) dinleyebilirsiniz.
XOXO

4 yorum:

kumsepeti dedi ki...

yüksek sadakat en çok dinlediğim ve çokda sevdiğim gruplardan biri ancak bende eurovisiona uygun olduğunu düşünmeyenlerdenim, sade ve kendi tarzlarında seviyorum onları.

newyorkglazer dedi ki...

bakalım eurovision'da durum ne olucak..

Unknown dedi ki...

aaaa
sarkimizi ilk defa dinliyorum..
hic bu kadar iyi olcaklarini düsünememistim..
ben begendim..
ama yine de 1. olacagimizi sanmiyorum bu sarkiyla.. ama ilk 5 e girebilirz =)

newyorkglazer dedi ki...

buna da katıldım bak..