11.9.11

Vogue Turkey-September Issue

Vogue Türkiye,2.yılının ikinci çeyreğini Natalia Vodioanova'lı kapağıyla geride bıraktı.bu iddialı kapak;sarışın bir Natalia Vodianova'yı bırakın görmeyi,hayal bile edemeyen meraklı modaseverlerin dikkatini çekti pek tabii.
bu meraklılardan biri de ben olduğumdan "kapak böyleyse içerde neler vardır kimbilir" mantalitesiyle parmağa kuvvet sayfaları çevirmeye başladım.enVogue'da "Sezondan Seçtiklerimiz'e ilişti gözüm..favoriler;Konca Aykan ve Zeynep Yapar! ardından Vogue Stil dopdolu -ve inanın;hiç sıkıcı olmayan- sayfalarıyla,bu her daim modaya aç kızcağızın besin ihtiyacını karşılayıverdi.

çoğu "dönem"ler üzerine kurulu çekimlerden Matthew Brooks'un fotoğrafladığı "Fransız Öpücüğü"nün her karesi üzerine film yazılacak kadar derin geldi.ondan birkaç sayfa sonra gelen "Sanat Nesnesi"yse gözlerime renk cümbüşü yaşattı;buna bayıldım!

son olarak "Fashion's Night Out'a Davet"te 30 farklı ünlünün fotoğraflanması çok hoşuma gitti;bazı ünlülerin yersiz seçimler olduğunu düşünmem dışında.

uzun lafın kısası;bu ay Vogue Türkiye okumayan kalmasın!

Vogue Turkey' September Issue rocks with its cover;blonde Natalia Vodianova...I said:"wow this is the cover;so what's inside?!" and start to turn over the pages.
I like the "Sezondan Seçtiklerimiz(What We Picked From F/W 2011-12)" part and the whole Vogue Stil pages.


Matthew Brooke's "Fransız Öpücüğü(French Kiss)"s every frame makes me write a scenario.and "Sanat Nesnesi(Art Object)" shooting is so cool.


lastly;I like the FNO shooting with 30 famous people of Turkey.


you know what;go and buy one.you won't regret..

Hiç yorum yok: